lördag 27 augusti 2011

Kramper och finaste present

Wilda har haft några stora kramper med andningsuppehåll igen. Så psykiskt påfrestande. Vi vet ju att dem oftast utlöses av smärta från den förbaskade magen. Nu får det vara nog. Hade inte ens fått någon tid till op än så Älskling fick ringa ner till Lund. Den 19 sep kommer det att ske. Känns såklart som en evighet om Wilda fortsätter med kramperna och andningsuppehåll. Småkramper har hon ju ofta men dem här stora är obehagliga och tar hårt på WIlda. Själv känns det som man blivit överkörd efteråt. Man blir så uttömd liksom.

Som alla förstått har vi ganska mycket runtomkring oxå. Något som även det tar på krafterna. Men vi har stort stöd från många och all våra finaste barn ger en krafter man inte trodde fanns. Har inte och kommer inte skriva mer ingående om allting även om jag hade velat bara för att få ut det ur systemet.Men en dag kommer allt att komma ut. Allt vi är och varit med om är de flesta andra inte med om under en hel livstid.

Wilda fick en present med posten. Ett superfint halsband från Jenny. Verkligen jättetack. Det betyder jättemycket. Man kan beställa  liknande halsband i olika färger etc. Kontakta då Jenny på anamcara@live.se.


1 kommentar:

Jenny sa...

Det gläder mig att ni tyckte om halsbandet!