fredag 9 september 2011

Fullspäckad dag.

Idag bar det av tidigt till Helsingborg och advokaten. Efter det besöket kände jag ett totalt lugn.Ingen oro allsa längre :)
Sedan for vi vidare till väla. Engla o Leo var med och vi gick inom pop för att köpa en vindfleece till Engla. Leo blev sur för att inte han fick något men han fick en förra veckan. Sedan sprang vi vidare till panduro och köpte färg och dekorationer till Englas säng. nu blev Leo ännu surare. Så vi fick inom och köpa ett nytt xbox 360 spel...dock fick han betala med sina egna pengar.

Efter det sprang vi in till Ikea. Lämnade barnen i lekrummet och sprang sedan snabbt genom butiken och tog det vi redan bestämt vi skulle ha. En trofast hylla och en "Maskros" taklampa modell större. Betlade och sprang ut med grejerna i bilen innan vi fick hämta barnen. Helgalet att man inte får ha barnen längre än en timme i lekrummet.
Lunch blev det på Ikea.Köttbullar....lagom mums.

Har beställt en massa inredningsprylar på Barnrummet.se till barnens nya rum. Mysiga, fina rum ska dem få. Leveransen sker i v. Lägenhetsnycklarna kommer vi få inom en vecka. LÄNGTAR!!!!

Ikväll har det målats säng till Engla. Blev så otroligt fin. Duktiga jag ;)

Nu är det kvällsmys på högsta nivå. Med många skålar snacks och snart Idol.

Lillan har haft det hur mysigt som helst idag. Varit ute i det fina vädret och bara myst.

Imorgon blir det jobb och sen Markaryds marknad. Får ett extrabarn som ska sova över.Bennes kompis Linus. Gissar att dem kommer spela dator halva kvällen. Förhoppningsvis får jag dem från datorn så vi kan mysa och titta på film eller något.Kanske spela spel?!

Ha en mysig helg. Imorgon ska jag försöka lägga ut filmerna jag lovat.

Inga kommentarer: