tisdag 6 september 2011

Världens sötaste unge ;)

Haft så mycket runt omkring senaste tiden att jag inte haft ork eller tid att blogga. Har inte heller kännt att jag kan skriva det jag vill eller egentligen behövt då det finns några riktigt stora energitjuvar i mitt liv som inte gör annat än att sitta och analysera och protestera mot det jag skriver.

Mår jag bra? Ja, det gör jag för det mesta. Men det finns ganska stora saker i bakgrunden som får mig att känna både ilska, ledsamhet och stor frustration.
Låter jag detta förstöra för mig och min familj? nej...det är det inte värt.

Flytten närmar sig med stormsteg. Längtar såååå.Benjamin var med nere för att titta för första gången igår. Han blev överlycklig och tyckte att det var så stort att man kunde gå vilse.Ha ha. Han ska få ett riktigt Star Wars rum, Mille med. Engla ska få ett prinsessrum och Leo ett Cars rum. Felicia och Nicholas ska dela rum då dem bara är hos oss varannan helg. Deras rum får väl bli typiskt tonårsrum. Gissar att dem pryder det med smutstvätt, halvdruckna glas, smutsiga tallrikar, godispapper och pepsi maxflaskor ;) Så dem behöver inget tema precis. Det fixar dem så bra själva.

Imorgon blir det besök till advokaten för att prata igenom inför förhandlingen på måndag. Känner mig ganska trygg i det då jag har allt i ordning med papper etc. Mer kan jag inte göra.

Lilla Wildis-vår lilla busunge. Hon mår ganska prima. utvecklas så otroligt mycket att vi både är förvånade och inte hinner med. Hon skrattar och busar, leker o stojar.Älskar alla sin blinkande och lysande leksaker. Så ny shoppingtur får det nog bli snart för att hitta fler lysande lampor och leksaker.




7 kommentarer:

Lill Larsson sa...

Så jättesöt och mysig hon är er lilla " sessa " ser att hon har vuxit för varje ny bild ni lägger ut :)
Härligt för er att få större boende å lite mera plats framförallt.
Denna energitjuven...går det inte att blockera den från bloggen å andra sidor som du kanske har?
Måste vara gräsligt med en sådan människa.För även om du försöker strunta i den så påverkar dom och finns där ändå!!
Må så gott och kramar till er alla!

Anonym sa...

Vad bra det låter med er ny bostad, jag hoppas att ni kommer att trivas! Låt glädjen i er nya bostad ge dig ny energi, det verkar på sättet som du skriver, att du har det superjobbigt just nu och då behövs det ju lite ljuspunkter i livet :)
Vad är det för leksak som lyser som Wilda har på bilderna? Var kan man köpa en sån? Tror att min Elsa skulle uppskatta en sån leksak. Kram Maria, mamma till Elsa

Wildas mamma sa...

Maria: Det är en barbaljusslinga från babyland ;)

Anonym sa...

Gullunge <3 / Annica!

Anonym sa...

Jag är en stolt mormor till denna ljuvliga unge, man bara älskar dig så mycket.Pussar i massor

Anonym sa...

Ok, tack då vet jag. Ska genast kolla efter en till Elsa. Kram Maria

Anonym sa...

äckligt hur ni försörjer er på ett
barn